Hallo bezoeker

Welkom op mijn frog-blog.

Pagina's

maandag 29 maart 2010

Eenvoudiger? - Ding 4 en 5

Het teken RSS had ik al meerdere malen gezien en begrepen, maar het nut er niet van ingezien. Ik heb gekozen voor Google-reader (ik blijf merkvast) en ontdekte dat meteen alle blogs van de medecursisten er automatisch in stonden. Na wat gesurf heb ik de VOB en Bibliotheek Kennemerwaard toevoegd en 2 plaatselijke weekbladen.
Ook probeerde ik altijd al via zijn nieuwsbrief de Voelspriet-site van Henk van Ess te volgen, dat is nu makkelijker geworden.
Maar wat een hoeveelheid info komt er plots binnen. Ik weet niet of, laat staan hoe, ik hier mappen in kan maken. Ook kan ik geen oude berichten deletten. Ik hoop van de anderen wat tips te krijgen, want enthousiast ben ik nog niet.
Ik ben nog steeds liever met mijn nieuwe fototoestel en mijn foto's via Flickr en Hyves bezig. ;-)
Vraagje: wat doen jullie met de optie "labels voor dit bericht" dat je onder het kader ziet staan, waarin je je bericht typt?

3 opmerkingen:

 1. Hoi Biebfrog,
  Geen idee waar "labels voor dit bericht" voor is.Ik ga kijken of ik het kan achterhalen. Inmiddels weet je hoe je mappen kunt maken ;)Er is nog een weg. Als je een feed opent en daar alle berichten kan lezen staat er rechtsboven een tapblad met de naam feedinstellingen. Als je dat menu opent staat er onderaan een mogelijkheid van een nieuwe map te maken.
  Je blog ziet er gelikt uit. Leuk de diavoorstelling. Is mij nog niet gelukt.
  Stekelroosje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij labels kun je zelf een trefwoord of i.d. toevoegen, dat onder je verhaal geplaatst wordt. Kijk maar op mijn weblog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk, zo zie je maar weer, de antwoorden komen zo binnen via de andere 23 dingetjes!
  Labels zijn vooral handig als je ergens naar op zoek bent, zo kun je makkelijk alles op trefwoord onderbrengen (voor de echte bibliothecaris toch onmisbaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen