Hallo bezoeker

Welkom op mijn frog-blog.

Pagina's

vrijdag 2 april 2010

Foto's - flickr - picnik enz. Ding 6 - 8

Rss heeft nu echt wel zijn nut bewezen, zowel van onze eigen groep, de bibliotheekwereld als het plaatselijk nieuws in één rij verzameld, klasse.
Het blijft springen tussen de verschillende opdrachten.
Als ik op Flickr kom, ben ik niet meer weg te slaan: foto's uit Egypte toevoegen, ordenen, tekst toevoegen e.d. Ook aantal dia's op mijn weblog uitgebreid.
Een diashow zou handig zijn om de verschillende afdelingen van de bibliotheek onder de aandacht te brengen. Kan zoiets ook op de website?
Ik heb met Picnik het kikkerhoofd van mijn profiel veranderd (kleur weg-grote zwarte ogen-verkleind)
Over de afbeelding van het boek "Victorie!" was ik ook absoluut niet tevreden.
Even stoeien met Picnik, ingelijst en teruggeplaatst. Ziet er aanzienlijk beter uit.
Aan de kikker in de zijlijn (mijn foto van boekensteun) flink gesleuteld met Fotoaanpassen.nl en op een andere manier bovenaan de tekst gepresenteerd.
Omdat onze zoon met Pinksteren in estafettevorm gaat hardlopen van Parijs naar Rotterdam zoek ik sponsers, ook bijvoorbeeld onder collega's . Ik heb het logo van zijn team, per mail ontvangen, bewerkt en verdere informatie aan de zijkant geplaatst. Voor meer informatie:
www.adrenalinelopers.nl
3 opmerkingen:

 1. Hoi Biebfrog,
  Leuk om je fotovoorstelling van Egypte te bekijken, maar.........hebben ze net zo'n bibliotheek daar?? En ook het lijk ! komt mij bekent voor;)
  Stekelroosje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb, nadat ik ooit jullie fotoboek gezien heb, nogmaals genoten van de Parijs-foto's.
  De uitbreiding van mijn diaserie was wel erg uitgebreid geworden, nietwaar ;-) Ik heb helaas alle bieb-foto's van Flickr moeten verwijderen, zodat ze niet meer op mijn weblog kwamen. Ik kon de set Egypte niet apart selecteren.
  Mijn poging om Mosaic te gebruiken is ook gestrand. Na uren allerlei programma's te hebben bekeken vond ik het welletjes.
  Picnik vind ik zeer werkbaar. Ook de Roparun-afbeelding die ik per mail van Water kreeg, kon ik plaatsen. Nu nog sponsers vinden.
  Op naar ding 9.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je nog steeds zo enthousiast bent (ik ben niet anders van je gewend!) en goed dat je lekker aan het proberen bent.

  BeantwoordenVerwijderen