Hallo bezoeker

Welkom op mijn frog-blog.

Pagina's

zondag 25 april 2010

Twitter - Ding 12


De dag voordat onze groep ging starten met 23dingen had ik alvast een account aangemaakt. Heb tot nu toe nog geen nieuws gevonden dat ik via deze weg kwijt wilde.
Bij het zoeken naar personen ontdekte ik dat je soms toestemming moet vragen. Weet nog niet hoe je dit zelf kan afschermen.
Bij Twitter gaat het om snel nieuws te verspreiden en hierop te reageren(het vallen van de Belgische regering was zo het eerst bij twitteraars bekend).
Ik ben niet in het bezit van een smartphone/blackberry/iphone en via de pc vergeet ik dagenlang naar de twitter-site te gaan. Dan heeft het geen zin meer om ergens op te reageren.
Via degenen die ik volg of door wie ik gevolgd word, heb ik wel een paar twitteraars aan mijn lijst toegevoegd. Helaas kan ik maar een paar medecursisten vinden.
Positief: door deze cursus zal ik wel van zaterdag vóór, tot en met 2e Pinksterdag via Twitter veelvuldig De Andrenalinelopers volgen(onze zoon en meerdere sportievelingen rennen/lopen van Parijs naar Rotterdam om geld op te halen voor de RoPaRun).
Ook de komende kamerverkiezingen is een reden om enkele lijsttrekkers via deze weg te volgen. Maar of ik daarna nog veel zal twitteren/kijken/lezen???

4 opmerkingen:

 1. Slimme zet om direct vanaf de start van 23 dingen een twitter-account aan te maken. Twitter vanaf je mobiel geeft m.i. wel meerwaarde, maar misschien hebben we straks allemaal een Iphone o.i.d.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wacht op een afdankertje van één van onze zoons, die de nieuwe trends volgt of ze al heeft, zoals de iPhone.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kunt via de RSS wel de tweeds die jij volgt importeren in je igoogle/netvibes, zodat je voor nieuwe berichten niet speciaal naar de twittersite moet gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is je gelukt om de twitterberichten weer te geven. Goed van je! Zo zie je maar weer: NOOIT opgeven.

  BeantwoordenVerwijderen