Hallo bezoeker

Welkom op mijn frog-blog.

Pagina's

zondag 16 mei 2010

Web 2.0 - Ding 17


Al snuffelend en lezend kom ik tot de conclusie dat voor mij interessant is of kan zijn, die sites waar je met bekenden van mening kunt wisselen, b.v. in de stijl van een forum. Hoewel deze communicatie soms weken stil kan liggen, kijkt maar naar onze Ning.
Jan K. stelt dan ook terecht de vraag of we die vorm moeten handhaven. Indien een forum gekoppeld kan aan het intranet, dan vind ik dat prima. Er komen misschien meer reacties. Bibliotheek 2.0 volg ik al twee jaar. Dankzij Google-reader wat vaker.
De pc is door de 23 dingen deze weken erg verslavend, maar naast deze virtuele contacten merk ik nu toch, dat ik af en toe behoefte heb mensen lijfelijk te ontmoeten,  heerlijk in een boek te duiken of in de tuin te werken, vooral de zon eindelijk schijnt.

5 opmerkingen:

 1. Hai Frog. Ik zou het erg leuk vinden als er meer discussie en uitwisseling zou plaatsvinden. Dat is op de Kennemerwaard Ning maar gedeeltelijk het geval. Wat mij betreft zou ons Intranet ook geschikt zijn, vooral omdat alle medewerkers daar dagelijks op te vinden zijn.
  Maar ook dan is het alleen maar interessant als medewerkers de moeite nemen om informatie te plaatsen en te reageren op hun collega's.
  Of dat gaat gebeuren moet de praktijk nog uitwijzen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Biebfrog,
  Eens met je tekst en leuk dat je bewegende plaatjes gelukt zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Stekelroosje, je instructie Animaatjes is zeker geslaagd. YouTube in een nieuw bericht ging, ondanks de instellingen vernieuwen, toch qua afmetingen buiten de lijnen van mijn bericht. Heb 3 pogingen gedaan. Nu maar onze coach om hulp gevraagd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes met je youtube filmpjes, ik hoop dat de tips van de mastercoach E.P. je verder kunnen helpen! Succes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was even zoeken en met de getallen goochelen, maar het is dankzij jullie gelukt, thanks

  BeantwoordenVerwijderen